ایران تکنولو T-Mobile و اسپیس ایکس قصد دارند تا با همکاری هم اینترنت 5G را در سراسر زمین ارائه دهند - ایران تکنولو

شرکت‌های T-Mobile و اسپیس‌ایکس در روز گذشته رویدادی را در Starbase در شهر Boca China ایالت تگزاس برگزار کردند.

در این رویداد غافلگیرکننده، هر دو شرکت اسپیس‌ایکس و T-Mobile در این رویداد خود چشم‌انداز آینده را مشخص کردند که در صورت تبدیل شدن به واقعیت، هر منطقه دور افتاده‌ای که به اینترنت سیم‌کارت دسترسی ندارد، با استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به شبکه جهانی اینترنت وصل خواهند شد. اگر بخواهیم که به مناطق دورافتاده در کشور آمریکا اشاره کنیم، می‌توان از مکان‌هایی مانند پارک‌های ملی یا در فضای اقیانوسی نام برد.

در ابتدای این رویداد زنده شاهد نمایش ویدیویی از پیش ضبط شده از افرادی بودیم که در دورافتاده‌ترین مناطق ایالات متحده آمریکا زندگی، کار و بازی می‌کنند، بودیم. برای این افراد، نداشتن امکان ارتباط با استفاده از سیم‌کارت می‌تواند به معنای از دست رفتن زندگی یا نجات جان یک انسان باشد!

مارک سیورت، مدیرعامل T-Mobile، در این باره توضیح داد:

ما با این کار قصد داریم تا مشکلی ۴۰ ساله در صنعتی که در آن فعالیت هستیم را برطرف کنیم. این مشارکت چشم‌اندازهایی دارد که در پایان آن دیگر هیچ منطقه دورافتاده‌ای از نظر سیگنال سیم‌کارت نخواهیم داشت.

شاید دوست داشته باشید

براساس گفته‌های مدیرعامل T-Mobile، بیش از ۵۰۰ هزار مایل مربع زمین در آمریکا وجود دارد و ایده اصلی این رویداد هم آن بود که مردم دیگر نیازی به نگران شدن برای از دست دادن سیگنال در مواقع اضطراری نخواهند داشت. سیورت ادعا می‌کند که تا زمانی که شما دید واضحی از آسمان داشته باشید، می‌توانید با استفاده از گوشی هوشمند خود به شبکه T-Mobile متصل شوید.

از نگاه فنی، این شرکت قصد دارد تا بخشی از طیف باند PCS میانی خود را برای ادغام با ماهواره‌های استارلینکی که در سال آینده در مدار قرار خواهند گرفت، اختصاص دهد. با استفاده از این سیگنال‌ها، هیچ گوشی هوشمندی در ایالات متحده آمریکا دیگر بدون سیگنال نخواهد ماند و مردم به راحتی می‌توانند در هر زمانی از مزایای اینترنت‌های پرسرعت، مانند ۵G نهایت بهره را ببرند.

ماهواره‌های استارلینکی که شرکت اسپیس‌ایکس قصد دارد در مدار قرار دهد، یک آنتن سیم‌کارت روی زمین را تقلید می‌کند و به این صورت توانایی ارائه سرعت تا ۲ مگابیت‌درثانیه را خواهد داشت. ایلان ماسک می‌گوید که این میزان از سرعت برای رسیدگی به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تماس صوتی یا صدها هزار پیامک کافی خواهد بود. این سرویس در ابتدای مسیر خود تنها از ارسال و دریافت پیامک‌های پشتیبانی خواهد کرد و در ادامه برنامه‌هایی دارند که کاربران را قادر می‌سازد تا صدا و داده‌های خود را انتقال دهند.

ایلان ماسک در این رویداد تصریح کرد که این ماهواره‌ها برای جایگزینی برج‌های آنتنی سنتی در نظر گرفته نشده‌اند، بلکه یک شبکه اضافی را فراهم می‌کنند که می‌توانند مناطق خالی از سیگنال را هم پوشش دهند. این ماهواره‌ها همچنین می‌توانند شبکه‌ای موقت را در زمانی که تمام برج‌های آنتن‌دهی در زمان بلایای طبیعی از دسترس خارج شده‌اند را هم ایجاد کند.

بگذارید این موضوع را کمی ساده‌تر برای شما توضیح دهیم. تا زمانی که شما بتوانید روی گوشی خود طیف باند PCS میانی شرکت T-Mobile یا همان باند n41 روی فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز را دریافت کنید، بدون هیچ مشکلی امکان برقراری ارتباط را خواهید داشت. ماهواره‌ها مجهز به تجهیزاتی خواهند بود که می‌توانند بدون هیچ سخت‌افزار اضافه‌ای به گوشی‌های هوشمند شما متصل شوند.

براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، می‌توانیم انتظار داشته باشیم که این سرویس ماهواره‌ای در اواخر سال ۲۰۲۳ برای انجام آزمایش‌های بتا و در سال ۲۰۲۴ برای استفاده عمومی در دسترس قرار گیرد. افرادی که اشتراک‌های محبوب شرکت T-Mobile، مانند Magenta MAX را خریداری کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافه‌ای برای اتصال به ماهواره‌های استارلینک را ندارند. دیگر افراد با اشتراک‌های ارزان‌تر برای استفاده از این سرویس باید هزینه اضافه‌تری را بپردازند.

ایلان ماسک در پایان این رویداد دست دوستی خود را به سمت دیگر اپراتورهای بیسیم دنیا ارائه کرد و گفت که لطفا با من تماس بگیرید و ما دوست داریم که با شما شریک شویم این قابلیت را در سطح جهانی فعال کنیم. شرکت‌های مخابراتی شرکت‌کننده در این طرح می‌توانند قراردادی را برای ارائه خدمات رومینگ متقابل برای مشترکین خود که به ایالات متحده آمریکا سفر می‌کنند و کاربران T-Mobile که به خارج از این کشور می‌روند را ارائه دهند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 47 views بار دسته بندی : فناوری تاريخ : 26 آگوست 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.