ایران تکنولو راهنمای خرید گوشی تا 7 میلیون تومان (مرداد 1401) - ایران تکنولو

با ما همراه شوید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

بازار گوشی‌های میان‌رده همیشه از جذابیت خاصی برخوردار بوده است. به خصوص در چند سال اخیر که برندهای جدیدی وارد این حوزه شدند و برندهای با سابقه و معروف نیز تمرکز بیشتری را در این بخش از بازار به خرج دادند. به همین جهت است که تب رقابت در بازار میان‌رده‌ها بسیار داغ است و شرکت‌ها سعی می‌کنند با ارائه گوشی‌های ارزان قیمت اما پر امکانات، گوی سبقت را از دیگر رقبای خود بربایند. این مسئله باعث شده است که شاهد تنوع بسیار زیادی از گوشی‌های میان‌رده در بازار باشیم. در ادامه قصد داریم از میان صدها گوشی هوشمند موجود در بازار، بهترین گوشی‌ها را تا ۷ میلیون تومان به شما معرفی کنیم.

  • تراشه: یونیساک SC9863A
  • رم: ۴ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۶۴/۳۲ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶٫۵۲ اینچی IPS LCD
  • دوربین اصلی: ۸ مگاپیکسل
  • دوربین سلفی: ۵ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

برند ریلمی به تولید گوشی‌های مقرون به صرفه معروف است. اکثر گوشی‌های ریلمی دارای ارزش خرید بالایی هستند. ریلمی c11 هم از این قاعده مستثنی نیست. از نقاط قوت این گوشی ارزان قیمت می‌توان به طراحی به روز، دوربین با کیفیت و نمایشگر قابل قبول آن اشاره کرد. اما اگر خواهان یک سیستم پردازشی قوی هستید، بهتر است سراغ این گوشی نروید. اما خب در این بازه قیمتی بهترین انتخابی که میتوانید داشته باشید ریلمی c11 است.

طبیعی است که در این بازه قیمتی خبری از قاب شیشه‌ای یا فلزی نیست و اکثر گوشی‌ها دارای یک قاب پلاستیکی هستند. ریلمی c11 در قاب پشتی خود میزبان یک ماژول تک دوربین است. و لوگوی بزرگ ریلمی در این قاب به چشم می‌خورد. ویژگی‌ که این گوشی را از سایر رقبای خود متمایز می‌کند، قابلیت آب گریزی آن است که کمتر گوشی در این بخش از این قابلیت برخوردار است. در مجموع می‌توان گفت که ریلمی c11 از طراحی قابل قبولی برخوردار است و نمی‌توان در این بازه قیمتی انتظارات زیادی از آن داشت.

شاید دوست داشته باشید

ریلمی c11 دارای یک نمایشگر ۶٫۵۲ اینچی IPS LCD است که رزولوشن ۷۲۰ در ۱۴۰۰ پیکسل را ارائه می‌دهد. این پنل نمایشگر دارای حاشیه‌های زیادی است که در این بخش یک نمره منفی به این گوشی اختصاص می‌دهد.

قلب تپنده ریلمی c11 تراشه یونیساک SC9863A است که با حداکثر ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی همراهی می‌شود. همانطور که مشخص است این پردازنده توان انجام کارهای گرافیکی سنگین را ندارد و البته که در این بازه قیمتی از هیچ گوشی نمی‌توان انتظار انجام کارهای سنگین را داشت. اگر قصد دارید بازی‌هایی مثل کالاف دیوتی را با این گوشی اجرا کنید، منتظر لگ‌های زیادی باید باشید. یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت وظیفه تامین نیروی مورد نیاز این گوشی را بر عهده دارد. خبری از شارژ سریع در این گوشی نیست و باید با آداپتور ۱۰ واتی موجود در جعبه گوشی، با آن مدارا کنید. در این بخش هم ریلمی c11 به دلیل عدم پشتیبانی از شارژ سریع، یک نمره منفی دیگر دریافت می‌کند.

در قاب پشتی این گوشی خبری از سنسور ماکرو و فوق عریض نیست و تنها شاهد حضور یک دوربین ۸ مگاپیکسلی هستیم. باید اعتراف کنیم که این سنسور از کیفیت قابل قبولی برخوردار است اما عدم وجود سنسور ماکرو و فوق عریض در این گوشی نقطه ضعف آن به حساب می‌آید. ریلمی c11 برای ثبت عکس‌های سلفی از یک لنز ۵ مگاپیکسلی بهره می‌برد.

ریلمی c11 با سیستم عامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری Realme Go UI قابل خرید خواهد بود.

سامسونگ M12

  • تراشه: اگزینوس ۸۵۰
  • رم: ۳/۴ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸/۶۴/۳۲ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶٫۵ اینچی IPS LCD
  • دوربین اصلی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی/ ۵ مگاپیکسل اولتراواید/ ۲ مگاپیکسل ماکرو/ ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
  • دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

طراحی این گوشی کاملا مشابه دیگر گوشی‌های میان‌رده موجود در بازار است. طبق معمول شاهد حضور یک قاب و فریم پلاستیکی هستیم. این گوشی بسیار ضخیم و سنگین است که باعث می‌شود نمره منفی بزرگی به آن تعلق بگیرد. قاب پشتی این گوشی که طراحی ماتی دارد، میزبان یک ماژول دوربین چهارگانه است.

گلکسی M12 دارای یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی  IPS LED است که وضوح تصویر ۷۲۰p و نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز را ارائه می‌دهد. این پنل از کیفیت بسیار معمولی برخوردار است که با توجه به قیمت آن منطقی به حساب می‌آید. اما نرخ نوسازی این گوشی باعث می‌شود تا تصاویر بسیار روان نمایش داده شوند.

قلب تپنده گلکسی M12 سامسونگ چیپست اگزینوس ۸۵۰ است که با حداکثر ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی همراهی می‌شود. یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی وظیفه تامین نیروی مورد نیاز این گوشی را بر عهده دارد که با آداپتور ۱۵ وات فست شارژ درون جعبه‌، در دو ساعت به طور کامل شارژ می‌شود.  در مجموع می‌توان گفت که سیستم پردازشی این گوشی میان‌رده بسیار معمولی است و نباید توقع انجام کارهای سنگین را از آن داشت و باید به انجام کارهای روزمره با آن بسنده کرد.

ماژول دوربین این میان‌رده از یک دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، یک سنسور ۵ مگاپیکسلی فوق عریض، یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی و یک سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو تشکیل شده است. این گوشی برای ثبت عکس‌های سلفی از یک لنز ۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد. نمی‌توان انتظار زیادی از این سیستم دوربین داشت اما در اندازه خودش خوب است.

گلکسی M12 سامسونگ با سیستم عامل اندروید ۱۱ به همراه رابط کاربری One UI 3.1 قابل خرید خواهد بود.

شیائومی ردمی نوت ۱۰ اس

  • تراشه: مدیاتک Helio G95
  • رم: ۸/۶/۴ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸/۶۴ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶٫۴۳ اینچی AMOLED
  • دوربین اصلی: ۶۴ مگاپیکسلی اصلی/ ۸ مگاپیکسل اولتراواید/ ۲ مگاپیکسل ماکرو/ ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
  • دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

شیائومی ردمی نوت ۱۰ اس جزو خوش دست‌ترین گوشی‌های موجود در این لیست است. این گوشی از وزن کمی برخوردار است و طراحی بسیار نازکی دارد که باعث می‌شود حس خوبی به کاربر منتقل شود.

قاب پشتی پلاستیکی این گوشی میزبان یک ماژول دوربین چهارگانه است که در بالا سمت چپ قرار گرفته است. در مجموع طراحی این میان‌رده بسیار جذاب است.

شیائومی ردمی نوت ۱۰ اس دارای یک صفحه نمایش ۶٫۴۳ اینچی AMOLED است که وضوح تصویر ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل و نرخ تازه سازی ۶۰ هرتز را ارائه می‌دهد. نرخ نوسازی این پنل نمایشگر جزو نقاط ضعف این گوشی به حساب می‌آید. اما در کل صفحه نمایش این گوشی عملکرد قابل قبولی را ارائه می‌دهد.

قلب تپنده شیائومی ردمی نوت ۱۰ اس پردازنده مدیاتک Helio G95 است که نسبتا عملکرد خوبی دارد اما در طولانی مدت ممکن است با افت مواجه شود. این تراشه ۱۲ نانومتری با حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی همراهی می‌شود. باتری لیتیوم پلیمری ۵۰۰۰ میلی آمپری این گوشی می‌تواند تا ۱۲ ساعت دوام بیاورد و به لطف آداپتور ۳۳ واتی خود، در یک ساعت به طور کامل شارژ می‌شود.

چهار دوربین در قاب پشتی این گوشی تعبیه شده است که شامل یک سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، یک سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید، یک سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو و یک سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق می‌شود. این سیستم دوربین عملکرد خوبی را ارائه می‌دهد البته سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید این گوشی شما را ناامید خواهد کرد اما بقیه بخش‌های دوربین راضی کننده هستند. دوربین ۱۳ مگاپیکسلی تعریفی ندارد و دارای عملکردی بسیار معمولی است.

شیائومی ردمی نوت ۱۰ اس با سیستم عامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12.5 در دست شما قرار خواهد گرفت.

سامسونگ گلکسی A22

  • تراشه: مدیاتک Helio G80
  • رم: ۶/۴ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸/۶۴ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶.۴ اینچی سوپر امولد
  • دوربین اصلی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی/ ۸ مگاپیکسل اولتراواید/ ۲ مگاپیکسل ماکرو/ ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
  • دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

سامسونگ گلکسی A22 در نگاه اول شما را یاد گلکسی A12 می‌اندازد. طراحی این دو گوشی بسیار شبیه یکدیگر است اما در طراحی گلکسی A22 از متریال بهتری استفاده شده و در کل بیشتر به جزئیات پرداخته شده است. به‌طوری که هنگام کار با این گوشی احساس خوبی خواهید داشت. در بدنه این گوشی چیزی جز پلاستیک نخواهید دید و تمام بدنه گوشی از پلاستیک ساخته شده است. در مجموع می‌توان گفت سامسونگ گلکسی A22 طراحی خوبی دارد اما شبیه به گوشی‌های میان‌رده دیگر است و با طراحی خاص و منحصربه‌فردی مواجه نخواهید بود.

سامسونگ گلکسی A22 از یک پنل نمایشگر ۶.۴ اینچی سوپر امولد بهره می‌برد که رزولوشن تصویر ۷۲۰ و نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز را ارائه می‌دهد. این نمایشگر جذاب، تصاویر را با کیفیت و روان به کاربر نشان خواهد داد.

میان‌رده جذاب سامسونگ مجهز به تراشه مدیاتک Helio G80 است که به همراه حداکثر ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی در دستان شما قرار خواهد گرفت. یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی وظیفه تامین نیروی مورد نیاز این گوشی را دارد که می‌تواند تا یک روز کامل دوام بیاورد. این باتری به وسیله آداپتور ۱۵ واتی خود دو ساعت طول می‌کشد که مجددا شارژ شود.

اما بخش دوربین؛ در قاب پشتی سامسونگ گلکسی A22 شاهد حضور یک ماژول دوربین چهارگانه هستیم که با یک بیرون زدگی جزئی، در گوشه سمت چپ قاب قرار گرفته است. سیستم دوربین این گوشی از یک لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، یک سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی، یک سنسور ماکرو ۲ مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی تشکیل شده است. لنز اصلی این گوشی عملکرد خوبی را ارائه می‌دهد اما لنز اولترا واید و ماکرو کمی ضعیف هستند و به خصوص کیفیت لنز ماکرو راضی کننده نیست. البته این مورد در این رنج قیمتی طبیعی است و نباید انتظارات زیادی از آن داشت. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی نیز عکس‌های با کیفیتی برای شما ثبت خواهد کرد.   

سیستم عامل گلکسی A22 مانند دیگر میان‌رده های موجود در بازار اندروید ۱۱ است که به همراه رابط کاربری اختصاصی سامسونگ مهمان بازار شده است.

درکل، اگر احتیاج به یک گوشی هوشمند دارید که از پس کارهای روزمره شما به خوبی بربیاید و عکس‌های خوبی را برایتان ثبت کند و بعضی اوقات نیز برای استراحت با آن بازی کنید، سامسونگ گلکسی A22 گزینه مناسبی برای شما می‌باشد. اما اگر توقع اجرای بدون لگ بازی‌های سنگین را از گوشی خود دارید، بهتر است سراغ گوشی دیگری بروید.

پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی

  • تراشه: کوالکام اسنپدراگون ۸۶۰
  • رم: ۸/۶ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶٫۶۷ اینچی IPS LCD
  • دوربین اصلی: ۴۸ مگاپیکسلی اصلی/ ۸ مگاپیکسل اولتراواید/ ۲ مگاپیکسل ماکرو/ ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
  • دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

طبق معمول گوشی‌های میان‌رده، بدنه پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی نیز تماما از پلاستیک ساخته شده است. قاب پشتی این گوشی هم مات است هم براق که به جذابیت آن افزوده است. این قاب جذاب میزبان یک ماژول دوربین دایره‎‌ای شکل است که چهار دوربین را به همراه یک فلاش LED در خود جای داده است. وظیفه محافظت از این گوشی را گوریلا گلس ۶ برعهده دارد و همچنین دارای گواهی IP53 است که به لطف این گواهی این گوشی می‌تواند در برابر پاشش آب مقاوم باشد. این دو ویژگی امتیاز مثبت بزرگی برای پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی به حساب می‌آیند. درمجموع، طراحی‌ گوشی‌های پوکو به نحوی است که از فاصله بسیار دور هم می‌توان فهمید این گوشی از سری گوشی‌های پوکو است. این به لطف طراحی منحصر به فرد سری گوشی‌های پوکو محقق شده است.

شیائومی پوکو ایکس ۳ پرو دارای یک صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی IPS LCD است که وضوح تصویر فول اچ دی پلاس، رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰، نسبت ابعاد تصویر ۲۰:۹ و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز را ارائه می‌هد. این اعداد برای یک گوشی میان‌رده عالی هستند و ما بیشتر این اعداد را در گوشی‌های پرچمدار می‌بینیم. اما به هر حال این پنل IPS LCD است و کیفیت آن پایین‌تر از نمایشگرهای پرچمدار امولد و سوپر امولد است ولی در کل با نمایشگر بسیار خوبی طرف هستیم.

پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی مجهز به یک تراشه پرچمدار است که از پس هرکاری بر می‌آید. قلب تپنده پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۶۰ است که از یک هسته Kryo 485 Gold  با فرکانس ۲٫۹۶ گیگاهرتز، سه هسته Kryo 485 Gold با فرکانس ۲٫۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 485 Silver با فرکانس ۱٫۷۸ بهره می‌گیرد. یک پردازنده گرافیکی Adreno 640 نیز به کمک آن آمده است. این چیپست با حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراهی می‌شود. حافظه داخلی این گوشی از نوع UFS 3.1 است که ما در گوشی‌های پرچمدار شاهد حضور آن هستیم. این سیستم پردازشی فوق العاده است و پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی در این بخش گوی سبقت را از تمامی رقبای خود ربوده است و با تراشه پرچمدار خود قادر است هر کاری را انجام دهد. به عنوان مثال اگر عادت دارید با گوشی خود بازی‌های سنگین را اجرا کنید، این گوشی پاسخگوی نیاز شما خواهد بود. شیائومی با این اقدام هوشمندانه‌، مشخصات سخت‌افزاری یک پرچمدار را با قیمت یک گوشی میان‌رده برای کاربر به ارمغان آورده است. باتری لیتیوم پلیمری ۵۱۶۰ میلی آمپر می‌تواند نیروی مورد نیاز این گوشی را تا یک روز کامل تامین کند و اگر استفاده سبکی از گوشی داشته باشد تا یک و نیم روز دوام می‌آورد. این باتری از شارژ سریع ۳۳ واتی پشتیبانی می‌کند که آن را در یک ساعت و نیم به طور کامل شارژ می‌کند.

قاب پشتی این گوشی میزبان چهار دوربین است که متشکل از یک سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی سونی، یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، یک سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو و یک سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق است که در مجموع عملکرد معمولی را ارائه می‌دهند اما انتظار ثبت عکس‌های بسیار با کیفیت را از آن نباید داشت. این گوشی از یک دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی ساخت سامسونگ با دیافراگم f/2.2 بهره می‌برد که عملکرد خوبی دارد و عکس‌های باکیفیتی ثبت می‌کند.

پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی با اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12 در دستان شما قرار خواهد گرفت.

جمع بندی نهایی این که اگر به دنبال سخت افزار قدرتمند و صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی هستید، در خرید پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی شک نکنید اما اگر بخش دوربین و نمایشگر برای شما از اولویت بیشتری برخوردار است، بهتر است سراغ گوشی دیگری بروید.

سامسونگ گلکسی M32

  • تراشه: مدیاتک Helio G80
  • رم: ۸/۶/۴ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸/۶۴ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶٫۴ اینچی سوپر امولد
  • دوربین اصلی: ۶۴ مگاپیکسلی اصلی/ ۸ مگاپیکسل اولتراواید/ ۲ مگاپیکسل ماکرو/ ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
  • دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

و باز هم طراحی تکراری سامسونگ. سامسونگ در این گوشی هم دست به تغییر طراحی میان‌رده‌های خود نزده و ما شاهد طراحی تکراری سامسونگ هستیم. بدنه این گوشی تماما از جنس پلاستیک است و در قاب پشتی شاهد حضور خط‌های عمودی هستیم که به نوعی باعث افزایش زیبایی گوشی شدند. قاب پشتی میزبان یک ماژول دوربین چهارگانه است که بیرون زدگی ندارد. شاید بتوان گفت که طراحی این گوشی شبیه به گلکسی M52 است که فروش خوبی را در بازار تجربه کرد. وزن این گوشی ۱۸۰ گرم است و ضخامتی در حدود ۸.۴ میلیمتر دارد.  

سامسونگ برای گلکسی M32 خود یک پنل نمایشگر ۶٫۴ اینچی سوپر امولد در نظر گرفته است که وضوح تصویر فول اچ دی پلاس، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۴۱۱ و نرخ تازه سازی تصویر ۹۰ هرتز را ارائه می‌دهد. در مجموع با یک نمایشگر بسیار با کیفیت طرف هستیم و در این رنج قیمتی که رقبای سامسونگ از پنل IPS برای گوشی‌های خود استفاده می‌کنند، سامسونگ با این کار گوی سبقت را از آن‌ها ربوده است. 

قلب تپنده این گوشی میان‌رده پردازنده ۱۲ نانومتری مدیاتک Helio G80 است که با حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی همراهی می‌شود. این سیستم پردازشی عملکرد خوبی را ارائه می‌دهد و از پس کارهای روزمره و حتی اجرای بازی‌های سنگین با گرافیکی متوسط به خوبی برمی‌آید اما توقع زیادی هم از آن نباید داشت. یک باتری لیتیوم یونی ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی وظیفه تامین نیروی مورد نیاز این گوشی را برعهده دارد که از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند و تا یک روز و نیم دوام می‌آورد و در حدود دو ساعت طول می‌کشد تا به صورت کامل مجددا شارژ شود.

گلکسی M32 سامسونگ دارای یک سیستم دوربین چهارگانه است که از یک سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، یک سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی، یک سنسور ماکرو ۲ مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق میدان ۲ مگاپیکسلی تشکیل شده است. در این بازه قیمتی، عنوان بهترین لنز اصلی به گلکسی M32 تعلق می‌گیرد. لنز اصلی این گوشی واقعا خوب است. اما سنسور فوق عریض آن بسیار معمولی است و لنز ماکرو افتضاح است. این گوشی برای ثبت عکس‌های سلفی از یک سنسور ۲۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد که معرکه است و شما را راضی خواهد کرد. 

گلکسی M32 سامسونگ با اندروید ۱۱ و رابط کاربری One UI 3.1 مهمان بازار شده است.

در مجموع این گوشی از ارزش خرید بالایی برخوردار است و اگر بخش نمایشگر، باتری و دوربین برای شما اولویت دارد در خرید آن شک نکنید. 

شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو 

  • تراشه: اسنپدراگون ۷۳۲G
  • رم: ۸/۶ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸/۶۴ گیگابایت
  • پنل نمایشگر: ۶.۶۷ اینچی امولد
  • دوربین اصلی: ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی/ ۸ مگاپیکسل اولتراواید/ ۵ مگاپیکسل ماکرو/ ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
  • دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعت
  • سیستم عامل: اندروید ۱۱

عنوان بهترین طراحی در این لیست به شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو تعلق می‌گیرد. این گوشی جذاب با ترکیبی از ویژگی‌های یک گوشی پرچمدار و یک گوشی میان‌رده وارد بازار شده است و به راحتی رقبای خودش را از صحنه خارج کرده است. 

قاب پشتی این گوشی شیشه‌ای است و وظیفه محافظت از آن را گوریلا گلس ۵ به عهده دارد. طراحی این گوشی به نحوی است که وقتی آن را در دست می‌گیرید احساس بسیار خوبی را خواهید داشت و اصلا حس نمی‌کنید که یک گوشی میان‌رده را در دست دارید بلکه شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو حس یک پرچمدار را به شما می‌دهد. انحنای لبه‌های آن باعث خوش دست بودن گوشی شده است اما بیرون زدگی بیش از حد ماژول دوربین می‌تواند شما را اذیت کند. این گوشی از گواهی IP53 برخوردار است و دارای وزنی در حدود ۱۹۳ گرم است. 

شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو از یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی امولد استفاده می‌کند که وضوح تصویر فول اچ دی پلاس، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم ۳۹۵ پیکسل بر اینچ و نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز را ارائه می‌دهد. این مشخصات پنل نمایشگر یک پرچمدار است که در این گوشی به کار گرفته شده و شیائومی در این بخش هم گوی سبقت را از رقبای خود می‌رباید. در یک کلام، نمایشگر این گوشی معرکه است.

شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو از پردازنده ۸ نانومتری اسنپدراگون ۷۳۲G قدرت می‌گیرد. این پردازنده را حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی UFS 2.2 همراهی می‌کنند.چیپست اسنپدراگون ۷۳۲G  دارای هشت هسته شامل ۲ هسته با فرکانس ۲٫۳ برای انجام کارهای سنگین و ۶ هسته با فرکانس ۱٫۸ برای انجام کارهای سبک‌تر است. این سیستم پردازشی عملکرد خوبی را برای کاربر به ارمغان می‌آورد اما باز هم نمی‌توان از آن انتظار عملکرد یک پرچمدار را داشت. باتری بزرگ ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی می‌تواند تا یک روز کامل شارژدهی داشته باشد و بعد از یک روز باید آن را توسط آداپتور ۳۳ واتی داخل جعبه شارژ کنید که حدود ۸۰ دقیقه زمان می‌برد تا به صورت کامل شارژ شود. 

قاب پشتی این گوشی میزبان یک ماژول دوربین چهارگانه است که جزئیات آن شما را حیرت‌زده خواهد کرد. لنز اصلی این ماژول یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی است و یک سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید، یک لنز ۵ مگاپیکسلی ماکرو و یک سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق آن را همراهی می‌کنند. لنز اصلی این گوشی را سامسونگ ساخته است و از گشودگی دیافراگم ۱٫۹ برخوردار است. این لنز عملکرد نسبتا خوبی دارد و شما را راضی خواهد کرد. سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید این گوشی توسط سونی ساخته شده است و عملکرد آن تفاوت چندانی با لنز اصلی ندارد و می‌توان گفت که تصاویر با کیفیتی ثبت می‌کند. اما اگر با دوربین ماکرو این گوشی کار کنید، دقت به جزئیات این دوربین شما را شگفت‌زده خواهد کرد.  امکان زوم دو برابری در این دوربین فراهم شده است و فوکوس خودکار آن به کمک شما می‌آید و شما می‌توانید از فاصله ۳ تا ۱۰ سانتی متری سوژه خود عکس‌های ماکرو فوق العاده‌ای ثبت کنید. این دستگاه برای ثبت عکس‌های سلفی از یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم ۲٫۵ بهره می‌برد که عملکرد معمولی دارد.

 اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12.0 به صورت پیش‌فرض بر روی این گوشی قرار دارد که محیط کاربری بسیار روان و جذابی را به کاربر هدیه می‌دهند.

در مجموع می‌توان گفت این گوشی بهترین گوشی این لیست است و به شما سخت افزار قدرتمند، دوربین با کیفیت، نمایشگر معرکه، طراحی جذاب و زیبا و سرعت شارژ بالایی را ارائه می‌دهد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 36 views بار دسته بندی : فناوری تاريخ : 30 جولای 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها